Константин шокира мрежата с поредната си изцепкаКонстантин отново шокира мрежата

Лудориите на Константин очевидно нямат край. След като преди дни сподели видео, на което е до гола жена, изпълнителят блесна с поредна изцепка в мрежата. Коцето винаги е бил харесван заради закачливия си нрав. Но този път наистина успя да втрещи всички и на фона на последната му изцепка бледнее дори видеото с голата жена, пише Блиц. В новото видео Константин е в компанията на верния си другар Фънки. Двамата са се снимала насред градина от канабис. Това, което правят там е забавно, но и преди всичко скандално. Свидетелство за това са противоречивите коментари под видеото. И този път певецът не изневери на себе си и успя отново да шашне всички във виртуалното пространство. "Гледахте ли ни във Facebook, чада мои...", пише Коцето под култовия кадър, който мигновено предизвика вълна от коментари и допълва: "С Фънки мачкаме наред...".

 Но много по-интересно се оказва и видеото, в което Коцето и Фънки са в потресващ вид и очевидно в царството на канабиса.
От коментари под видеото става ясно, че кадрите са от градина във Виена. Със сигурност ако това беше у нас, най-вероятно двамата щяха да дават доста обяснения и без съмнение щяха да си имат и проблеми със закона.