Венета Райкова с 8-и бестселър

Гласувайте за статията
Хиляди бройки от новия роман на Венета Райкова „Куклите“ се продадоха за дни

Кралицата на бестселърите Венета Райкова се завръща с пореден провокативен роман – пише в. „Уикенд“. Изпълнен с интиги, мръсни игри и много звезден блясък, „Куклите“ разкрива какво се случва зад затворените врати на музикалния бизнес у нас – отбелязва изданието.

Книгата вече се превърна в най-горещата тема за разговор в светските среди и предизвика безпрецедентен интерес сред читателите. Ето защо предварителните й бройки бяха изчерпани за броени часова. А след като големият първоначален тираж на романа беше разграбен буквално преди два дни, още един многохиляден тираж тръгна към книжарниците в цялата страна.

Те имат бляскава кариера, но копнеят да намерят идеалния партньор. Често обаче се лутат в избора на мъж, защото не могат да си отговорят на въпроса какво искат от половинката си – пари, любов или нещо друго… Бурни страсти и омраза, подли номера, кражби на мъже и песни, ярост и мъст са част от ежедневието им. Те са куклите – обожаваните от всички певици на най-голямата музикална компания. Начело на мащабната империя е амбициозната Рая. Но само за миг всичко за нея се срива и тя попада в затвора. Музикалната кралица се сгромолясва от пиедестала на който сама се е качила благодарение на упорита работа и на силната си интуиция как се създават звезди и хитове.

Венета преиздаде новия си роман

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар