Голямата любов на Матю Пери пристигна в България! (виж тук)

Гласувайте за статията

Лизи Каплан е голямата любов на Матю Пери!

Бившата партньорка на Матю Пери – Чандлър от хитовия сериал „Приятели“ – Лизи Каплан, обикаля София и често може да бъде засечена на жълтите павета.

Матю Пери

Матю Пери винаги е обичал Лизи Каплан

Актрисата е на родна земя за снимките на холивудския трилър „Паяжината“, който се снима в момента в студията на „Ню Бояна“.

Родните ловци на автографи издебнаха Лизи в почивния й ден в неделя пред хотела й в центъра на столицата. Облечена спортно – с кецове и дънки, и дегизирана с черни очила, Каплан често се разхожда, когато има почивка между снимките. Винаги излиза с маска на устата.

„Много е мила и дружелюбна, веднага се съгласи да се снимаме“, издаде ловецът Веселин Любенов и призна, че е една от най-симпатичните холивудски особи, които са идвали на родна земя.

Лизи Каплан и Матю Пери бяха заедно 6 години, но се разделиха през 2012 година. Актьорът признава до ден-днешен, че Лизи е най-голямата му любов.

Историята на трилъра се върти около стеснителното момченце Питър, в чиято роля се вихри Уди Норман, което започва да чува странни звуци, идващи от стените на семейния дом.

В ролята на негова майка ще се въплъти именно Лизи Каплан, а образът на таткото е поверен на актьора Антъни Стар. Актрисата Клеопатра Коулман пък размахва палката на детската учителка мис Дивайн, която ще се окаже замесена в мистериозната ситуация.

На режисьорския стол за лентата сяда актьорът със завидни комедийни заложби Сет Роугън, а сценарият е дело на Крис Томас Девлин, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар