Изненада! Ани Салич призна, че…

Гласувайте за статията

Мечтае за спокойна любов и достойни старини

Ани Салич реши да наруши присъщото за нея мълчание.

Тя категорично разсея слуховете, че в живота ѝ има нов мъж. Ани Салич потвърди, че все още е сама, като сподели във Фейсбук, че е необвързана.

Ани Салич

Мечтае за спокойна любов и достойни старини

Тв водещата предпочита да прекарва времето си извън офиса предимно сама. Тя редовно прави походи в планината. Докато времето все още беше топло, вечер пускаше снимки от известни барове на чашите с вечерното си питие. Дори се шегуваше, че по този начин подкрепя българските ресторантьори.

Относно бъдещи любовни трепети Ани Салич коментира: „Мечтая за здраве, късмет за децата, спокойна любов и достойни старини“. Това е мечтата й след двете поредни раздели, които преживя.

Припомняме, че първият драматичен удар за нея бе разводът с бащата на децата й – тв продуцентът Бранко Салич. След това с пълно фиаско приключи и аферата ѝ с тайнствен господин на средна възраст. Децата ѝ са вече големи – синът ѝ Лазар следва в Холандия, а дъщеря ѝ Хана е гимназистка, която е увлечена от приятелите и хобитата си.

Ани има повече време за себе си и това веднага пролича по външния ѝ вид. През последната година тя се втали ударно и стопи качените покрай развода с Бранко килограми. Към днешна дата бившите съпрузи не поддържат никакъв контакт, освен по делови въпроси, свързани с техните общи наследници, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар