Луиза Григорова разкри на кого е кръстена рожбата й

Гласувайте за статията

Истината се оказа доста по-различна от предположенията

Актрисата Луиза Григорова-Макариева обясни странното име, което дадоха на първородната си рожба.

Скоро в новия арт и кино сезон ще се включи и актрисата Луиза Григорова-Макариева. В момента обаче, тя е изцяло посветена на първите трепети около майчинството и на малкия Бран. Припомняме, че първородният син на Луиза Григорова и режисьора Мартин Макариев, се появи на бял свят на 30-и септември.

Луиза Григорова

Истината се оказа доста по-различна от предположенията

„Много сме добре и е изключително приятно. Ролята на майка се оказа нещо, което много ми харесва. Не очаквах, че ще е толкова хубаво. Откакто малкият е вкъщи съм изгубила ума си“, сподели чаровната актриса.

Тя обясни решението за избора на име на сина си по следния начин:
„Открихме го в списък със стари български имена. Бран е старо славянско име, което с времето се е превърнало в Бранимир. Зад него стоят страшно много значения. Едно от нещата, които най-много ни впечатли е, че има един уелски бог, който се казва Бран дъ Брейв – Бран Смелия. Той е покровител на моретата. Ние искаме нашето дете да бъде силно и смело и дадохме това име“, каза Луиза, пише pik.bg.

По този начин актрисата даде категоричен отговор на кого е кръстила сина си.
стана майка за първи път в края на месец септември. Факт е, че името на малчугана стана повод за догадки – какво значи, на кого е кръстен. Някои предположения дори стигнаха до Бран Старк – героят от „Игри на тронове“. Е, истината се оказа доста различна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар