Близките на Андрей Луканов тънат в нищета

Гласувайте за статията

Близките на Андрей Луканов живеят в мизерия

И до ден днешен убийството на Андрей Луканов остава обвито в мистерия.

24 години след като той бе убит пред дома си, съпругата и децата му тънат в нищета.

Семейството предпочита да остане далече от светския шум. Вдовицата му Лили получава единствено половината от неговата пенсия. Тя споделя, че Андрей Луканов не е имал заделени пари към момента на смъртта си.

„Веднъж, когато му казах, че ще ме остави без жилище и с една пенсия, той ми отвърна: Не очаквах, че си такава вещоманка!“, споделя вдовицата на Луканов, чиито думи се оказват пророчески.

След серия от спорове и скандали те се разделят със семейното си жилище през 2011 година и те се принуждават да заживеят в по-малък и скромен апартамент. „

Покойния някогашен премиер има син и дъщеря. Наследникът му Карло Луканов редовно оставал без работа за няколко месеца.

Въпреки че е завършил международни икономически отношения, говори перфектно руски и английски език, той е работил като бояджия. Късметът му се усмихнал и станал медиатор към съда.

Занимавал се с провеждане на медиация по търговски и семейни спорове.

Сестра му Ани, никога не се е появявала в публичното пространство. Тя е завършила сценография, но в момента работи почасово като преподавател по рисуване на дечица в забавачки и детски градини. На нейно име е била регистрирана фирмата на вдовицата на Луканов, която известно време издаваше списание. С приходите от него се издържаше семейството.

Вдовицата на Луканов и до днес не може да си прости, че не е имала финансовата възможност да се бори за своите права и тези на децата си. Нито един от влиятелните колеги и приятели на покойния премиер, не й е помогнал след неговата смърт, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар