Какво се случва с жената на Волен Сидеров?

Междувременно не е загърбила и другите си увлечения
0

Междувременно не е загърбила и другите си увлечения

Няма да повярвате какво се случва със съпругата на Волен Сидеров.

Оказва се, че Деница отново се е върнала на работа. Това се случва, след като през последните 5 години бе изцяло посветена на грижите на техния общ наследник – Волен-младши.

Красивата Деница, която преди майчинството има дългогодишен стаж на депутат в цели три поредни парламента, този път не е изкушена от политиката, а от телевизията.

Волен Сидеров
Междувременно не е загърбила и другите си увлечения

Макар да е завършила „Технология и управление на транспорта“ в Техническия университет в София, съпругата на Волен Сидеров е била привлечена от екрана и изкуствата. Нейното ново амплоа е на тв водеща на предаване, излъчвано по телевизията на Волен Сидеров всяка неделя.

„В предаването ще показваме забравени или умишлено потулвани истории на забележителни български и световни личности. Ще се опитаме да осветлим загадки мистерии, ще развенчаваме митове, ще погледнем стари истории под нов ъгъл. Всички клишета тук са забранени“, анонсира формата си Деница. Тя посвети първите епизоди на предаването си на пророка Дядо Влайчо.

Последната й страст е тромпетът

Междувременно жената на лидера на „Атака“ съвсем не е загърбила другите си увлечения. Нейната последна страст, е тромпетът. Тя посещава специални уроци при професионален музикант, за да се учи да свири. Деница върти и домакинството и е отдадена майка на малкия Волен, който се появи на бял свят на 17 септември 2015 г. На него му предстои предучилищна група и подготовка за първи клас. Малчуганът знае азбуката още от 3-годишен, смята, брои и чете безпроблемно. Волен Сидеров неведнъж е споделял, че малкият Волен е сбъднатата му мечта.

Откакто почувствал, че иска да бъде родител, винаги се надявал на момче, което да продължи рода. Това обаче, което малцина знаят, е, че преди Волен-младши да се роди, Сидеров отправял молитви към света Богородица да го дари с мъжка рожба.

„Отидох в „Св. Александър Невски“ да се помоля. Тогава не знаех, че иконата на света Богородица е пристигнала там. Всички се молеха и аз се наредих на опашката. Тогава всъщност се помолих да ми се роди момче, и то от Деница. Богородица чу молбата ми и след по-малко от година се роди Волен“, разказва политикът. Напоследък той е още по-отдаден на духовното и промени дори името на партията си на „Атака за Православна България“, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.