Хороскоп за 20 октомври, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Добре е днес да страните от хората, които създават неприятни ситуации на работното място. Обикновено нямате проблем да сте в компанията им, но днес ще се появи нещо, което ще изненада всички. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома и отделете време за себе си.

Скорпион

Може би няма да получите парите, които очаквахте и това ще ви направи сприхави и нервни. Бъдете по-умерени с приказките и действията си. Прекарайте повече време с близките си. Те ще подобрят настроението ви и ще ви разсеят от неприятностите. Ще получите интересна новина.

Стрелец

Може да получите много информация, но само ако имате добър подход. Говорете спокойно и обръщайте внимание на детайлите. Те ще ви насочат в правилната посока и научите това, което ви трябва. Отделете време само за себе си и направете анализ на случилото се.

Козирог

Денят ще е изпълнен с напрежение и обрати. Имате куп неща за вършене. Подредете ги по важност и действайте. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Очакват ви приятни изненади, но се въздържайте от харченето много пари. Отделете време и за почивка.

Водолей

Ще се появи неприятна ситуация на работното място. Всички ще са фокусирани върху нея и ще говорят за това, но е по-добре вие да не се разсейвате от задачите си. Не се натоварвайте излишно. Ще ви остане повече свободно време. Ще си починете най-добре в компанията на приятели.

Риби

Отношенията ви с някого са се подобрили през последните дни. Това ви вълнува и искате да се сближите още повече с него. Не се притеснявайте да му покажете желанието си. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от помощта ви.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар