Явор Бахаров получи тежък удар от колегите си

Гласувайте за статията

Пакостливият актьор рискува присъда от 5 години затвор

Актьорът Явор Бахаров получи тежък и изненадващ удар от колегите си.

Популярни актьори и светски знаменитости, са отказали да се подпишат в защита на своя колега Явор Бахаров, за да опитат да омилостивят районния съд в Разлог.

Звездата от сериала „Стъклен дом“ е подсъдим за шофиране в нетрезво и дрогирано състояние, след като бе арестуван на 8 февруари т.г. от полицията в Банско. Съдебния процес срещу Бахаров стартира през лятото. Поредното заседание на Районния съд в Разлог е насрочено за 23 октомври.

Явор Бахаров

Пакостливият актьор рискува присъда от 5 години затвор

Адвокатът на Явор Бахаров – Денислав Асенов, е пробвал неуспешно да активира известни актьори, които да напишат препоръки в полза на своя колега. Куп популярни имена от театъра и телевизионния екран са отказали категорично да се замесват в процеса и да участват в подписка в негова защита, пише столичен таблоид.

Явор Бахаров рискува присъда от 5 години затвор заради пиянската си изцепка в Банско. Засега няма изгледи съдебният процес срещу него да приключи скоро. Неговият адвокат вече опита да компрометира полицаите и медицинските лица, за да измъкне популярния си клиент от лапите на закона. На последното заседание на съда в Разлог на 29 септември защитникът се усъмни в квалификацията на ченгетата в Банско, взели алкохолна проба с дрегер от актьора.

Защитникът на актьора твърди, че дрегерът е бил технически неизправен

Адвокатът на Явор Бахаров защитава тезата, че дрегерът е бил технически неизправен. Според данните от разследването, актьорът е имал 1.42 промила. Двете кръвни проби, анализирани от химичката Росица Коевска, също потвърждават сериозното количество алкохол в кръвта му. Бахаров обаче може и да се измъкне, ако съда в Разлог приеме, че бланката на талона за медицинското изследване е със стара дата. Засега остава загадка дали грешката е случайна, или още на 8 февруари Бахаров, по съвет на някой адвокат, се е погрижил да се случи този гаф.

Съмненията на прокуратурата са, че фелдшерката от Филиала за спешна медицинска помощ в Банско – Венета Сковарданова, която е взела кръвната проба на Явор Бахаров, умишлено е попълнила бланка със стара дата.

Медицинското лице ще бъде разпитвано в съда в Разлог на предстоящото заседание, след като не се яви в съдебната зала на предното заседание.
Положението на Явор Бахаров се утежнява и заради обемистото му крими досие.
Припомняме, че и през 2016 г. той бе хванат да шофира в нетрезво състояние. Тогава съдиите го пожалиха и му дадоха условна присъда от едва 6 месеца с 3-годишен изпитателен срок. Миналата пролет Бахаров пък бе арестуван в центъра на София, след като се сдърпа с полицаи и със случаен минувач, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар