Хороскоп за 20 октомври, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“
Овен
За да успеете да се справите с всички задачи за деня, ще се наложи да кажете не на хората около вас. Те ще искат помощта ви, но напоследък се възползват твърде много от нея. Поставете себе си на първо място. Въпреки това, избягвайте конфликти и запазете обстановката спокойна.

Телец

Денят ви ще е натоварен. Днес ще хвърлите много усилия в реализирането на някаква идея. Ще възникнат и проблеми, за които не сте подготвени, но благодарение на помощта от приятел ще се справите с тях. Бъдете умерени и не се натоварвайте. Грижете се за спокойствието си.

Близнаци

Днес бъдете съсредоточени върху изпълнението на задачите си. Не се разпилявайте и не хабете енергията си напразно. Бъдете искрени и добронамерени с хората около вас. Не се опитвайте да влезете в чужда територия – ще възникнат ненужни конфликти. Релаксирайте с любимо занимание.

Рак

Усещате, че започва промяна в живота ви, но е добре да помислите как тя се отразява на отношението ви с близките ви. Важно е да намерите баланса между личния и професионалния си живот и да не ги пренебрегвате. Прекарайте повече време с тях днес.

Лъв

Наскоро сте направили компромис с някого и това започва да ви притеснява и да дава отражение на взаимоотношенията ви. Споделете тревогите с приятелите си и вижте какво мислят по въпроса. Вслушайте се в думите им – те ще могат да погледнат по-обективно на ситуацията.

Дева

Някой ще има нужда от помощта ви, но ще е твърде притеснен, за да ви помоли. Ако забележите, че се затруднява с нещо, предложете услугите си. Ще го улесните и ще му спестите повече време. Обърнете внимание на финансите си. Не прекалявайте с капризите си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар