Топмодел се превърна в клошарка след развод (Трагичната история на Лони Уилсън и Джереми Джаксън)

Гласувайте за статията

Лони Уилсън се срина от стълбицата на суперспеха – от топмодел с лексозен живот се превърна в отчаяна клошарка, която рови в контейнерите

Лони Уилсън е бивш топмодел, но се превърна в истинска клошарка след болезнения си развод. Звездата от шоубизнеса и бивша съпруга на Джеръми Джаксън – познат от „Спасители на плажа“ преживя катастрофален край на всички свои мечти и илюзии.

 

Първо се провали брака ѝ и изглежда това я повлече надолу. След като изчезна от света на богатите и известните, се появи след две години. Този път медиите обаче я използваха, за да покажат ужасното лице на провала. Някогашният топмодел вече рови в контейнерите, за да събира остатъци.
Лони Уилсън и Джеръми Джаксън се ожениха през 2012та. Бракът им приключи само след две години. Любовта не издържа на непрекъснатите скандали и запои, които си устройваха. Близки на красавицата са се опитвали да ѝ подадат ръка. През 2018та искали да я заведат да се лекува. Вместо в клиника за алкохолици обаче, тя попада в плен на дрогата.
По това време някогашният бляскав модел вярва, че се зарежда с ток. Мисли, че застрашава живота на хората около нея и предизвиква неизправности в Холивуд. За да „спаси” обкръжаващите, започва да приема амфетамини…и изчезва от публичното пространство.
Две години след това папараците на „Сън” отново снимат Лони Уилсън. Топмоделът е с къси, розови коси. Бута вехтошарска количка, пълна със стари дрехи; в устата си държи цигара и отказва всяка предложена помощ.
„Не съм разговаряла с Джеръми. Не искам да говоря с приятелите си. Добре съм. Не искам ничия помощ. Сама мога да се оправя. Имам си всичко, което ми трябва. Нямам мобилен телефон. Имам подслон и с какво да се храня.

Приятелка на топ звезда - Лони Уилсън стана клошарка сн. Интернет

Приятелка на топ звезда стана клошарка сн. Интернет

Намирам пари тук-там понякога. В контейнерите на близките магазини има много храна и неща за мен”, разказва тя на напористия репортер от „Сън”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар