Джаки Кенеди оживя! Роуз Кенеди пълно копие на първата дама (Снимки)

Гласувайте за статията

Брат ѝ Джон е образцов наследник на президентската династия, но Роуз Кенеди Шлосберг продължава финеса и делото на баба

Роуз Кенеди Шлосберг държи да стои далеч от очите на обществеността, но всички, които са я виждали, казват, че прилича удивително на баба си – икона на елегантност и аристократичен блясък.

Въпреки че произхожда от семейство, което се занимаваше с политика, тя избра различна кариера. Специализирала е във филми и видеография и е снимала в сериала „End Times Girl Club“.

Момичето е кръстено на Роуз Кенеди — матриарха на клана, надживяла повечето от децата си, включително убития президент. Идеята е на Джаки беше, че макар тя никак да не харесва свекърва си. Иначе изисканата дама казала на дъщеря си Керълайн: „Старият прилеп е на 100 години, нека да я уважим някак“.

Блестящата президентска двойка има само трима внуци — Роуз, брат ѝ и сестра ѝ. Вуйчото на децата – Джон Ф. Кенеди – младши загина при авиокатастрофа през 1999 г. и не остави наследници. След поредната гибел в клана, малката Роуз изпада в тежка депресия, като през това време не разговаря с никого и спира да яде.

Днес тя се опитва да направи кариера, далеч от политиката-„бизнесът”, който съсипа семейството и много от роднините ѝ. На свое име има истинско състояние, останало ѝ от баба и дядо. Тя е милионер още на 14-годишна възраст.

Кръвта наистина вода не става! Колкото и да бяга от сравненията, та е истинска внучка на Джаки. Сияе пред камерите с финес на първа дама и използва обаянието си, за да спечели поддръжници за кандидат президентската кампания на Обама.

Роуз Кенеди - живото копие на Джаки Кенеди

Роуз Кенеди – живото копие на Джаки Кенеди

Междувременно брат ѝ, наречен на президента и сина му, все по напористо се опитва да се впише в обществото като лидер. Заема активна гражданска позиция и по всичко изглежда, че след 20 години може да го видим как полага клетва на Капитолия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар