ВИП сутеньорка пропя срещу Васил Божков

Гласувайте за статията
Хубавицата Зорница водела приститутки в офиса на Божков

Укриващият се в Дубай и задочно обвинен за 18 престъпления хазартен бос Васил Божков е плащал по 2000 лева на сутеньори и на засукани красавици, за да му водят елитни приститутки директно в централния офис на „Нове холдинг“ на ул. „Московска“. Това са признали пред разследващи полицаи няколко момичета със засекретена самоличност – отбелязва изданието.

Сред изявените сутеньорки на Васил Божков била красавицата Зорница Йорданова, която имала на разположение няколко силиконови красавици. Тя вербувала момичетата от октуални барове и дискотеки в София и ги придумвала да проституират заедно с нея, като тя им намирала клиенти. Освен с Васил Божков, сутеньорката работела и със заможни руснаци и араби, както и с други родни представители на едрия стопански елит.

Запознати с разследването срещу олигарха от Велинград разкриват, че през последните месеци Зорница е била разпитвана на два пъти за сутеньорската си дейност и отношенията си с Васил Божков. Тя признала, че водела проститутки на Черепа, но че нито една от жриците на любовта не е била насилена срещу волята си. Няколко момичета, съгласили се да говорят за сексуалните извращения на Бошков, вече са се отказали от показанията си. Заради това съществуват съмнения, че Черепа има своя къртица по високите етажи на МВР, която го информира за хода на разследването и разпитите на свидетели и жертви.

Васил Божков си наемал елитни проститутки

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар