Рокада: Любо Нейков вече официално е в Нова ТВ! (още подробности)

Гласувайте за статията

Любо Нейков официално се премести в Нова телевизия!

Поредно емблематична лице на Би Ти Ви и знакова фигура за целия шоубизнес в България официално минава в Нова телевизия. Това е Любо Нейков.

Любо Нейков

Любо Нейков вече официално е в Нова телевизия

Близо година след като най-големият засега тв канал в страната ни окончателно му затвори вратата за нови продукции, комикът прие оферта от конкуренцията. Прощъпалника си той реши да направи като гост в детективския панел на шоуто „Маскираният певец”.

От години на Любомир Нейков се гледа като актьор и продуцент, пришит към Би Ти Ви. Той се прочу от ефира на първия частен национален канал още когато беше част от екипа на „Шоуто на Слави”.

После създаде собствена фирма заедно с Евтим Милошев и в продължение на 13 години действаше единствено на територията на тази телевизия.

В програми на Нова едрият актьор до момента е участвал само чрез своя съдружник Милошев и общата им фирма „Дрийм тийм”.

В сериала „Дяволското гърло” миналата година той се подписа и като продуцент във финалните надписи, но никога досега не си бе позволявал да излезе с лицето си пред камерите на Нова телевизия.

Първата оферта за подобна поява в ефир, която Нейков приема, е от колегата си Маги Халваджиян в „Маскираният певец”.

Според слуховете, е бил поканен с идеята да внесе смях и разнообразие в панела, който тази година е критикуван, че е доста скучен и безинтересен. Но тази изява най-вероятно ще бъде последвана от много по-сериозни проекти, пише вестник „Уикенд“.

Самото влизане на Нейков в шоу на Нова е знак, че той вече окончателно е обърнал гръб на бившите си партньори от Би Ти Ви, които напоследък не изглеждат отворени за сътрудничество с него.

Първо спряха сериала му „Столичани в повече”, след това решиха да запълват дупката, оголена от напусналия Слави Трифонов, с „Комиците”, но изхвърлиха комедийното шоу зад борда в момента, в който бяха готови с ново вечерно предаване (на Николаос Цитиридис).

Според слуховете, Любо Нейков е предлагал на Би Ти Ви всевъзможни проекти за предавания, риалитита, филми и сериали, но след години обща работа се оказало, че вече не е интересен за канала.

Ето защо решил да се прехвърли окончателно в Нова, където и без това трасето е отъпкано от съдружника му Евтим Милошев.

Очаква се след гастрола в „Маскираният певец” актьорът да намери и постоянно място в ефира на телевизията. Дали това ще бъде ново комедийно предаване, ток шоу или сериал, засега не е известно.

Нищо чудно да заработи заедно с Маги Халваджиян и все още будещият много въпросителни Димитър Рачков по вечерно шоу, с което Нова да конкурира Би Ти Ви и Цитиридис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар