Мариана Векилска хвърли всички в шаш с вида си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тв звездата премина в отбора на блондинките

Мариана Векилска успя да хвърли всички в шаш с начина, по който изглежда.

Тв звездата смайва с външния си вид, откакто е водеща на сутрешния блок по БНТ. Доскорошната брюнетка, която вече е в отбора на блондинките, е чисто нова.

Явно завръщането в ефир е подействало като витаминна бомба за Мариана Векилска. Повече от очевидно е, че тя е заложила на сериозен тунинг, за да се промени до такава степен.

Мариана Векилска

Тв звездата премина в отбора на блондинките

Лицето на тв водещата е много по-опънато и няма и спомен от доскорошните бръчки. Близки до Мариана Векилска издават, че една от терапиите, на които се подложила, е супер иновативна. Представлява вкарване на 4 вида филъри за опъване и стягане на кожата едновременно.

Тази терапия се прави със специален уред, чийто накрайник е като цял сноп игли.
Припомняме, че Векилска зае мястото на водещия Георги Любенов, който се зарази с коронавирус. Повече от очевидно е, че прави всичко по силите си, за да остане там, дори и когато той оздравее, пише show.blitz.bg.

Дали плановете й обаче ще се осъществят в действителност и ще се наложи Георги Любенов да си търси нова работа, само времето ще покаже. Като цяло не е изключено оставането му у дома, за да се лекува да се окаже преломен момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар