Слави Трифонов: Платих 20 бона на Деси Тенекеджиева, нямам лоши чувства към нея!

Гласувайте за статията

Слави Трифонов не се сърди на Тенекеджиева!

Сериозната сума от 20 хил. лева плати Слави Трифонов на Деси Тенекеджиева. Дни преди да навърши 54 години, шоуменът обяви в ефира на 7/8 ТВ, че вече не дължи нито стотинка на Деси.

Слави Трифонов

Слави Трифонов и Деси Тенекеджиева се разбраха

B края на месец август след 5-годишна борба Тенекеджиева спечели делото срещу Слави за 16 предавания с подигравки с нея, излъчвани от 2013 до 2015 година.

Причината да заведе делото е пародийният образ, който й е изграден в шоуто, сравнявайки я с крокодил, вълк, вещица и др. Всичко това довело до чувства на срам, душевна болка и страдание у актрисата, пише в окончателното решение по делото.

„Деси ме осъди, аз не й се сърдя. Платих сумата, която съдът отреди. Деси я харесвам много, бях я канил в шоуто, когато тя заведе делото, за да се разберем, но тя отказа. Това е нейно право“, споделя Слави Трифонов.

Всички пари Тенекеджиева ще даде на фондация „Стоян Камбарев“. От години фондацията се занимава с откриване, насърчаване и подпомагане на творци в областта на изкуството.

„След като спечелих делото, ми се върна доверието в българската система. Човек съм развито чувство за хумор и самоирония, но всичко си има мярка. Парите ще отидат във фондацията“, обясни певицата и актриса, доволна, че е успяла спечели „морална победа“, пише вестник „България Днес“ .

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар