Наложиха строга забрана на Владо Пенев

Гласувайте за статията

Това бе и причината да върже тенекия на Диана Любенова

Наложиха строга забрана на актьора Владо Пенев.

Той успя да предизвика гнева на Нова телевизия с това, което направи наскоро. Владо Пенев, когото гледаме в хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“, а също и като част от панелистите в „Маскираният певец“, без малко да се появи в конкурентна медия, където да даде интервю.

Владо Пенев

Това бе и причината да върже тенекия на Диана Любенова

Пенев обещал да гостува в „Тази неделя“ по bTV, за да разкаже за най-новата си премиера „Завръщане у дома“ от Харолд Пинтър в Малък градски театър „Зад канала“. Това изобщо не се понравило на шефовете в Нова тв. Те предпочитат лицата им да не обикалят други медии, докато са при тях. Ето защо от медията са наложили пълна забрана на актьора за подобни прояви.

Именно това ограничение стана и причина Владо Пенев да върже сериозна тенекия на колежката си Диана Любенова, която го очакваше като гост в предаването си по bTV.
Той така и не се появи, въпреки многократните анонси дни преди това за гостуването му. В студиото срещу водещата седна само режисьорът на представлението Явор Гърдев. За Владо Пенев бе споменато, че не е спазил уговорката си.

За актьора не е имало друг вариант, освен да се съобрази с рестрикцията, дадена му буквално в последния момент. В противен случай можело да се прибегне до неустойки по договора.
Любопитна подробност е, че за разлика от Владо Пенев, други лица на Нова тв обикалят безпроблемно други тв студиа. В това число Калин Врачански, Марта Вачкова, Герасим Георгиев-Геро, Васил Василев-Зуека и т.н.

Очевидно към актьора отношението е по-специално. Вероятно причината за това е позицията му в шоуто „Маскираният певец“, което е едно от най-гледаните продукции в родния тв ефир, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар