Хороскоп за 19 октомври, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни

Днес лесно ще преодолеете трудностите, на които ще се натъкнете, ако поговорите с колеги или потърсите информация. Избягвайте конфликти – говорете спокойно и внимателно. Не пренасяйте служебните проблеми вкъщи. Моментът е подходящ да се погрижите за здравето си.

Скорпион

Обикновено успявате да се справите с изкушенията, но днес това няма да се случи. Преди да направите каквото и да е, обмислете внимателно риска, който поемате. Ако погледнете обективно, ще видите много подробности, които ще повлияят на решението ви. Предстои ви интересно предложение.

Стрелец

Имате притеснения, че ще получите лоша новина. Опитайте да се разсеете от тези мисли, като се фокусирате само върху задачите си. Не се стресирайте, ако срещнете затруднения докато ги изпълнявате, а потърсете помощ. Поговорете с приятел, ще се почувствате по-добре.

Козирог

Денят ви ще е напрегнат, но това няма да попречи на доброто ви настроение. Осигурете си необходимата почивка, за да не се преуморите. За да върви всичко по план, работете в синхрон с другите. Приятелите ще ви донесат приятни емоции, така че отделете време и за тях.

Водолей

Денят ви ще бъде посветен на семейството. Добре е днес да прекарате повече време с близките си и да обърнете внимание на малките неща в ежедневието ви. Това ще ви даде нова гледна точка и ще оцените хората около вас. Направете нещо дребно за тях. Това ще ги изненада приятно.

Риби

Очаква ви досаден ден. Някой на работното място няма да ви остави да работите спокойно. Не бъдете груби, но действайте решително и не позволявайте да ви губят времето. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома. Прегледайте финансите си, имате нужда от корекция в харченето на пари.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар