Принц Хари разкри: Искам детето ми да има детството, което аз нямах! 

Гласувайте за статията

Принц Хари имаше всички финансови възможности и внимание, докато растеше, но това не му купи щастливо детство

За нещастното детство на принц Хари е чувал всеки: Очаквания от баба и дядо, съвършен брат за подражание, студен баща, загуба на майката и за капак – съмнения в произхода му. Той направи много, за да накаже всеки от тях с безобразно поведение в младостта. Когато най-после порасна и емоционално, направи това, което всеки родител иска – преобърна дори света си, за да може синът му да живее по-добре от него!

36-годишният принц Хари все още е херцогът на Съсекс. Носят се слухове, че титлите му ще бъдат отнети, но като баща на 17-месечно бебе, го интересува само едно – момчето му да има частно възпитание.

Арчи Харисън Маунтбатън — Уиндзор е дете с необикновен, смесен произход и повече от любопитна история. Според „Пийпъл” и техните вътрешни източници обаче, родителите му са готови на всяка цена да му дадат детство на не — кралска особа. Е, никой не е казал, че ще се откажат от наследството, което се полага на принц Хари като авоари и възможности. Херцозите на Съсекс искат прости, дори безплатни неща за детето си – волна игра на двора, неприкосновеност от папараци, максимално лично пространство.

Пандемията, може да се каже, дойде като дар за младите родители. Светската преса не просто остави (до някаква степен) намира майката на Арчи. Не че са престанали да обвиняват Меган Маркъл за всички смъртни грехове в Обединеното кралство, но младата двойка има рядка възможност да прекарва време заедно, без да ги притискат с предложения и очаквания. Дори постигнаха прогрес като „наказаха” папараците, които преследват малкия Арчи.

Принц Хари неотдавна сподели публично, че е щастлив да разполага с огромен двор. В него младият татко планира да научи детето си да играе ръгби. Този спорт не за хора за неиздръжливи, но малкият Арчи Харисън Маунтбатън — Уиндзор е син на хора с непоколебима воля! Пък и в британското кралско семейство са хора, които обожават спорта!

Разбира се, Хари и Меган имат и други амбиции, освен тази да са възможно най-добри родители:

Принц Хари  не иска бебе Арчи да живее неговия живот сн. Инстаграм

Принц Хари не иска бебе Арчи да живее неговия живот сн. Инстаграм

„Нашето малко човече е приоритет №1, но приоритет № 2 е работа ни! Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да направим света по-добър.“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар