Проклятието над „Чародейките”: Рак, насилие, корона… (Но една развали прокобата!)

Гласувайте за статията

„Чародейките” беше уникален сериал–професионален шанс за всяка от актрисите, но животът след него не беше вълшебен за тях

Със сигурност не сте забравили сериалът „Чародейките”! Любимият вещерски сериал за момичета и момчета по възраст и дух беше страшен хит навремето! До днес е запазил славата си на хитова поредица с дълъг живот и много жени в главните роли!

Да попаднеш в такъв проект е уникален професионален шанс! Със сигурност е донесъл много слава и пари на звездите си. Някои дори станаха приятелки за цял живот. Оказа се обаче, че „Чародейките” нямат „очарователна” съдба. Всяка от тях плати висока цена да бъде успешна, богата, талантлива и обожавана, докато е млада и красива!

Роуз Макгауън (Пейдж) е една от тези, които срина Харви Уайнстийн от пиедестала му на холивудско божество и го прати задълго в затвора. В мемоарите си, озаглавени „Смелост“, разкри подробности от живота си, но това, което предизвика най-силен отглас са подробностите за нападението, което е преживяла през 1997 г. на филмовия фестивал в Сънданс.

Миналата година от Time твърдяха, че Уайнстийн е откупил мълчанието и обидата ѝ с тлъст чек от 100 000 долара. Тя обаче говори публично за травмата си през декември миналата година.

Този скандал повлия на отношенията ѝ с мениджъра ѝ Джил Месик. Тя го обвини, че я е свързал с похотливия президент и не ѝ е помогнал да се защити. Джил не понесе скандала и одумките. Самоуби се само на 50 години, а семейството му на свой ред обвини актрисата, която, оказа се, с години се лекува от депресия и биполярно разстройство.

Набедена за „лошо момиче” Шанън Дохърти (Прю) напусна „Чародейки” със скандал. Тя се жени и развежда три пъти, обвиняват я за агресивно поведение, а банките я преследват като некоректен платец. Има присъда, макар и кратка, но това не е най-тежкият удар на съдбата.
През 2015 г. е диагностицирана с рак на гърдата. Наложи се да съди мениджъра си, защото не е платил здравните ѝ застраховки. Заради това тя имаше проблем да получи медицинска помощ.

Трудна съдба

Някогашната красавица преживя химиотерапия, лъчетерапия и хирургия, но ракът се завърна–още по-коварен и безпощаден.

Алиса Милано остарява красиво и не може да се оплаче от липса на работа. В личен план обаче нещата невинаги ѝ се получават лесно и от първия път. Тя роди две деца от втория си брак, но е преживяла два аборта, преди да срещне съпруга си и е изгубила третата си бременност от него.

Страда от дислексия, а по време на снимките на „Чародейките” в нея се отключва алергия и ужас от водата.

И 2020 година беше изпитание за нея. Въпреки изолацията и дисциплината, тя прихвана коронавирус. Той доведе до падане на косата ѝ и появата на „бели петна” в паметта ѝ.

Чародейките - прокълнат сериал? сн. Интернет

Чародейките – прокълнат сериал? сн. Интернет

Холи Мари Комбс (Пайпър) изглежда се справя най-добре от „Чародейките”. Да, тя преживя два развода, единият след измяна на половинката ѝ, но в момента отново е омъжена и то — щастливо. Радва се на тримата си сина и пълната си къща с животни. Не спира да работи и пътува много!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар