Помните ли Жади от Клонинг? Вижте актрисата Джована Антонели преди и сега (Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата се показа като малка, бъдещата звезда не е била идеалната красавица

Помните ли Жади от Клонинг , в ролята, на която видяхме Джована Антонели, която стана водеща фигура в бразилската мелодрама. Актрисата изпитва носталгия и радва феновете  си със снимки от миналото. Например през пролетта актрисата сподели архивни снимки от бременността с близнаци Антония и София, които зарадваха почитателите й. Сега звездата от „Клонинг“ реши да им покаже каква е била като дете.

Жади от Клонинг не е първа красавица като тийнейджърка
Снимка: Инстаграм

Изненадващо, Джована, считана за една от най-красивите жени в Бразилия, очевидно не е била разглезена от внимание като тийнейджърка. На детската снимка е лесно да я разпознаете по ярките й очи, весела усмивка, но звездата изненадва със зъби, които са далеч от перфектните. А феновете й разбраха, че й се е наложило да носи скоби за дълго време, за да коригира този дефект Или пък на зряла възраст си е сложила порцеланови фасети, които заместват външния слой на зъбите й, защото сега усмивката й е перфектна.

44-годишната актриса и майка на три деца няма нито една пластична корекция по себе си, сдобила се е само с холивудска усмивка
Снимка: Инстаграм

Публиката толкова хареса снимката, че тя получи над 120 хиляди харесвания, което е повече от скорошната снимка на Джована по бански. Благодарение на този кадър феновете бяха убедени, че всички черти на лицето на актрисата са естествени, тя определено не се е занимавала с пластични операции, освен че е работила върху зъбите си, предават от wday.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар