Джаро се завръща като мафиот

Гласувайте за статията
Михаил Билалов, нашумял като Джаро, играе нов герой от ъндърграунда – този път в театъра

След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов се превъплъщава в нов герой от ъндърграунда – пише в. „Уикенд“. Актьорът влиза в ролята на ексцентричен подземен бос в първия си комедиен моноспектакъл „Бум-бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър“.

Въоръжен с черно чувство за хумор и многобройни лафове, героят на Билалов анализира бурния си живот извън закона и прави аутопсия на объркания съвременен свят. Решисьор на постановката е дъщерята на Наум Шопов – Лиза Шопова. Автор на текста пък е сценаристката на „Под прикритие“ Ваня Николова, която от няколко години е интимна партньорка на актьора.

Прехвърлилата 40-те сценаристка и Михаил Билалов се запознават по време на първия сезон на „Под прикритие“. Връзката им обаче започва доста по-късно. Междувременно не една и две родни красавици бяха спрягани за любовници на култовия актьор, но той избра Ваня. Освен в хитовата кримипоредица двамата работят заедно в сериалите „Връзки“ и „Четвъртата власт“. Специално за Билалов тя създала новата му роля в моноспектакъла.
В нея актьорът ще използва като оръжие не пистолета, а убийстваната ирония. Героят на Билалов разказва спомени от 90-те, така нареченото мутренско време, и стига до днешните проблеми на улицата.

Билалов пак влиза в образа на мафиот

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар