Герасим Георгиев-Геро се оженил с пари от Къци Вапцаров (Още разкрития)

Герасим Георгиев-Геро се оженил с пари от Къци Вапцаров (Още разкрития)
1 (20%) 1 vote

Герасим Георгиев-Геро се оженил с пари назаем

12 години брак празнува актьорът Герасим Георгиев-Геро с любимата си Цвета Гагарова, която по образование е кинезитерапевт, но работи като спортна журналистка. „Още си спомням как тогава стана всичко.

Бях водещ на предаването „Горчиво“ по Би Ти Ви, а продуцент му беше Къци Вапцаров. Тъкмо бяхме готови с ремонта на апартамента ми и аз се реших на тази стъпка – да предложа брак. Бяхме се занулили до стотинката. Обадих се на Къци и го помолих да ми плати напред. Той ме пита защо, отговорих му – да се оженя. И той се зарадва“, спомня си днес Геро, пише „България днес“.

Двамата с жена му се запознават в Народния театър, където актьорът репетирал „Аз, този джаз“. В един момента си навехнал крака и много го заболяло. Цвета била приятелка на колежка на Геро. И понеже е кинезитерапевт, а дипломната й работа била ахилес, та Герасим веднага й се доверил. Скоро след това двамата се влюбили.

„Аз съм труден характер, а да живееш с актьор е изпитание“, признава Геро. Той предлага брак на Цвета година след като заживяват заедно под един покрив. По това време той е водещ на „Горчиво“ по Би Ти Ви, в което събира двойки по телевизора.

Малко след сватбата си с Цвета двамата стават родители на прекрасно момиче – Йохана. Госпожицата вече е на 11 години и мечтае да наследи татко си на сцената.

Освен много си роли в театъра, в момента Геро се изявява и като водещ във втория сезон на предаването „Маскираният певец“. Тази година той изненадващо замести Димитър Рачков и застана до Васил Василев-Зуека.

Герасим Георгиев-Геро взел пари от Къци Вапцаров, за да се ожени сн. YouTube

Герасим Георгиев-Геро взел пари от Къци Вапцаров, за да се ожени сн. YouTube

Феновете на шоуто веднага се разделиха на две групи. Едната от тях подкрепя Геро като водещ на „Маскираният певец“, другата обаче иска Димитър Рачков да се върне отново в предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Герасим Георгиев-Геро се оженил с пари от Къци Вапцаров (Още разкрития)”

  1. mitoko

    окт. 18. 2020

    Da sa jivi i zdravi !

Добавете коментар