Бабата на Натали Трифонова с разкрития за личния й живот! (виж тук)

Бабата на Натали Трифонова с разкрития за личния й живот! (виж тук)
4 (80%) 2 votes

Бабата на Натали Трифонова я издаде, че още търси любовта!

„На моите 71 години си мечтая да стана прабаба и от Натали. Засега обаче тя няма такива планове. Въпреки че се шегувахме, че наследява бременни момичета. Още не й се забременява, търси човека за нея.“

Натали Трифонова

Бабата на Натали Трифонова я издаде

Това сподели бабата на симпатичната синоптичка и вече водеща на предаването „Култ“ по bTV д-р Маргарита Ковачева – Натали Трифонова.

„Докато Натали не беше на екран, бях госпожа докторката, сега вече съм известна като „бабата на Натали“, шегува се известната педиатърка.

Д-р Маргарита Ковачева е най-добрият педиатър във Велико Търново. Само преди дни тя бе предложена за лекар на годината в класацията на Българския лекарски съюз, пише вестник „България Днес“.

„Разбира се, че всичките ми близки са много развълнувани за мен. С Натали говорих доста и тя е горда с мен“, споделя Ковачева. Двете жени са изключително близки, тъй като синоптичката като дете прекарвала летата на гости при баба си.

„Да, чух, че в предаването си е казала: „Време е за деца“, но не смятам, че това скоро ще се случи.

Тя имаше голяма любов, но беше детско-ученическа. Към днешна дата, като намери човека за нея, и това ще стане“, потвърди д-р Ковачева факта, че в момента внучката й е сама и до нея няма мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар