Анджелина Джоли проговори: Чувствам се малка и незначителна! (Актрисата в депресията след развода)

Анджелина Джоли проговори: Чувствам се малка и незначителна! (Актрисата в депресията след развода)
5 (100%) 1 vote

Актрисата в тежка депресия след развода, раздялата с Брад й донесе и здравословни проблеми

Анджелина Джоли преживява един от най-трудните моменти в живота си. След като се раздели с Брад Пит се говори, че тя се е оттеглила напълно.

Драмите и скандалите покрай развода й донесоха толкова много стрес, благодарение на който холивудската звезда изпадна в тежка депресия. И докато Брад Пит се впусна в любовна връзка с доста по-младата от него красавица Никол Потураласки, Анджи трябва да се грижи за шестте им деца. На които посвети живота си.

Анджелина Джоли с деца си, на които се посвети
Снимка: Инстаграм

Актрисата честно признава, че нейната сила са децата. Заради тях има сила да живее и да вярва, че този преходен период ще отмине, но се чувства все едно се е загубила и признава, че депресията й се е отключила, след като се раздели с Брад Пит.

За този повратен период в живота си Джоли споделя, че е имало моменти когато усеща, че е незначителна и малка, дори понякога невидима. Признава за здравословните си проблеми, които се задълбочават още повече , но е категорична, че трябва да се радва, че е жива, добавя холивудската знаменитост в интервю.

И казва в заключение: „Толкова ми е трудно понякога да живея, предпочитам да потъна, но изведнъж си спомням, че заради децата си трябва да съм силна. За да могат те, когато имат трудни моменти да има на кого да се опрат!”, предават от hashtag.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар