Райна сложи силикон (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Райна се фука с чисто нов силиконов бюст

Райна изненада феновете си с новата си визия, като сама пусна снимка на извивките на тялото си. В продължение на дълги години поп фолк изпълнителката гордо се окичваше с титлата „последната фолкпевица с естествен бюст“. Но и тя май се е предала пред хирургическите интервенции, коментират почитателите на певицата.

Наблюдателни фенове отчетоха, че от малките гърди със скромни размери на Райна няма и помен. Прилепналото спортно екипче на поп фолк изпълнителката ясно очертава набъбването в гръдната й област.

Традиционно Райна се дразни на информации, свързано с личния й живот, независимо дали става въпрос за мъже или промени по тялото й. И този път поп фолк изпълнителката остава вярна на себе си да не разкрива категорично каква е истината. На обвиненията, че се слива със силиконовата масовка, певицата отвръща, че всеки може да си мисли, каквото си пожелае, но така и не отрича категорично, че се е „ремонтирала“, пише „България днес“. Към снимката от фитнеса обаче Райна получи и много комплименти за перфектния си външен вид.

Райна се фука с чисто нов бюст сн. Инстаграм

Райна се фука с чисто нов бюст сн. Инстаграм

„Може да ми сложите силикон, където поискате“, заявява ядно пилето на попфолка. Преди време на въпроса дали жените вече не отблъскват мъжете с прекаленото използване на силикон, Райна обяви, че: „Не силиконът е главната причина за това, а вулгарността при голяма част у жените. Липсата на онази женственост и нежност. Факт е, че се прекали с този силикон, но… всеки сам решава за себе си какво му харесва“, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар