Меган Маркъл и принц Хари с нов зашеметяващ черно-бял портрет (Снимка)

Меган Маркъл и принц Хари зарадваха феновете си с нов черно-бял портрет сн. Инстаграм/ sussexroyal
0

Меган Маркъл и принц Хари показаха колко са щастливи в новия си дом

Меган Маркъл и принц Хари споделиха своя нова снимка, на която са щастливо усмихнати в новия си дом в Монтесито, Калифорния. Херцогинята на Съсекс носи елегантен, втален блейзър, обикновена бяла тениска и панталон, а косата й е свободно разпусната на вълни. Принц Хари пък залага на костюм и риза, но без вратовръзка.

Кралската двойка изглежда спокойна и щастлива на портрета, заснет от Мат Сейлс – фотограф от Лос Анджелис, който се фокусира върху създаването на кадри, които „отразяват по-пълен образ на красотата“ и открояват истории от недостатъчно показвани общности. Снимката идва с новините за предстоящото участие на двойката като домакини на виртуалния разговор за TIME100, озаглавен „Създаване на по-добър свят“, пише harpersbazaar.com.

Източник, близък до херцозите, разкри пред  пред „Harper’s Bazaar“, че Меган и Хари са участвали лично в избора на тема, курирането на въпросите и избора на гостите за техния епизод от виртуалните разговори на TIME100.

Както херцогът, така и херцогинята се очаква да направят встъпителни и заключителни бележки, както и да помогнат за модериране на дискусии с участието на високопоставени експерти, онлайн автори и журналисти, за да обсъдят стремежа към „по-състрадателен, сигурен и надежден цифров свят“.

Меган Маркъл и принц Хари зарадваха феновете си с нов черно-бял портрет сн. Инстаграм/ sussexroyal
Меган Маркъл и принц Хари зарадваха феновете си с нов черно-бял портрет сн. Инстаграм/ sussexroyal

„Херцогът и херцогинята на Съсекс са сред най-влиятелните гласове в света“, заяви Дан Максей, изпълнителен редактор на TIME и редакционен директор на TIME100. „Очакваме с нетърпение да работим с тях, за да издигнем някои важни гласове и да подчертаем реални решения на някои от най-належащите проблеми на нашето време“, предават от edna.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.