Росен Плевнелиев и Деси Банова в развод?

Гласувайте за статията
Бившият президент Плевнелиев и синоптичката разделени, имат трудности в брака си

Бившият президент Росен Плевнелиев и съпругата му Деси Банова май са пред развод – пише в. „Уикенд“. Горещият слух за раздялата на синоптичката и някогашния държавен глава все по-упорито се върти и в политическите, и в светските среди – отбелязва изданието.

 

Запознати отбизо с битието на ВИП-семейството твърдят, че след поредица доста бурни семейни разправии, преди няколко седмици блондинката напуснала мъжа си и заедно с дъщеря си Йоанна и сина им Йоан, се е изнесла в друг апартамент. Семейството живееше в луксозна къща в луксозен комплекс, построен от строителната фирма на бившия държавен глава. Напоследък обаче Десислава не се е мяркала в комплекса. Влюбеният Плевнелиев пък бил съкрушен от раздялата с Деси и не можел да си намери място. Той бил готов на всичко, за да върне жената, която грабна сърцето му за нула време и го заведе пред олтара.
Според злите езици, в основата на раздялата стояло усещането на Деси, че в последно време е пренебрегната. Вместо да си гука с красивата си съпруга, Плевнелиев предпочитал да се вихри по студиата на телевизиите или да води безкрайни разгвори с партийни другари и бизнес партньори. Цялата тази работа изнервила разглезената домакиня и довела до редовни разправии в семейството, които започнали още през лятото.

Настъпил ли е разрив в отношенията на Плевнелиев и Деси

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Росен Плевнелиев и Деси Банова в развод?”

  1. mitoko

    окт. 18. 2020

    Pomiqrite pak razdavat falshivi novini. ZASTHO BE, TYPUNGELI?

Добавете коментар