Джак Никълсън мислел баба си за майка, а майка си за сестра (Вижте шокиращата история на актьора)

Гласувайте за статията

Холивудският актьор може да се похвали с най-скандалната семейна история

Джак Никълсън е един от най-уважаваните, но и един от най-странните актьори в Холивуд, най-вече защото житейската му история е доста скандална.

Холивудската звезда е известен със своите саркастични отрицателни роли, както и с онези, в които се появява като отхвърлен от обществото, бунтар и злодей в историята. Никълсън е актьорска легенда в истинския смисъл на думата.

Джак Никълсън с дъщеря си преди шест години
Снимка: Гугъл

Носителят на Оскар с широка усмивка в дългата си и богата кариера е записал поредица от филмови хитове, а освен страхотни роли, животът му е белязан и от връзки известни дами, с които се е забавлявал.

Актьорът има пет деца от различни красиви холивудски актриси, модели и звезди които са се поддали на неговия чар, които може и да не спечелил с удивителното си тяло и мускули, но затова пък е много харизматичен.

Роден през 1937 г., носителят на Оскар е бил заобиколен от танцьори от ранна възраст, тъй като майка му също танцува в нощен клуб и се жени за италиански танцьор.

Никълсън никога не е срещал истинския си баща и не е успял да разкрие подробности за него от майка си, така че и днес не е ясно кой всъщност му е баща.

Тъй като майка му била само на 17, когато го родила, бабата и дядото на актьора решили да се грижат за него и сестра му като свои деца, докато майка му постоянно се преструвала, че той й е по-млък брат.

Тази скандална и сложна семейна история е разкрита през 1974 г., когато списание Time публикува статия за родословното дърво на известния актьор. Тогава обществеността разбира, че „сестра“ му всъщност му е майка, а предполагаемата  „майка“ е баба му!

По времето, когато истината беше разкрита, бабата и дядото на Никълсън, както и майка му, вече са мъртви, така че той не можеше да им търси итговорност за лъжите, с които са го заблуждавали от малък, предават от maskimagazin.faktor.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар