Ето я порасналата дъщеричка на Чочо Попйорданов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Ето я порасналата дъщеричка на Чочо Попйорданов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)
4 (80%) 1 vote

Тя обаче не може да носи презимето и фамилията на баща си

Наследницата на покойния актьор Петър Попйорданов, по-известен като Чочо Попйорданов, вече е ученичка.

Вдовицата на големия актьор Даниела, е убедена: „Има прераждане“. Тя смята, че тяхната осиновена дъщеричка Екатерина досущ прилича на своя легендарен баща.

Чочо Попйорданов

Тя обаче не може да носи презимето и фамилията на баща си

Макар Катето да не можа да се порадва на бащина ласка, защото Чочо си отиде внезапно на 5 май 2013 г., няколко месеца преди официално двамата с Даниела да вземат детето у дома, момиченцето обича татко си. То не спира да говори за него и също проявява талант на актриса.

Катето е вече ученичка, радва се на много приятелки и е наразделна с дъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева – София. Двете момиченца са връстнички и продължават дружбата на своите известни бащи, които приживе бяха изключително близки приятели.

Инженер Даниела дава всичко от себе си на Екатерина да не ѝ липсва нищо и да има пълноценно детство. Това лято двете бяха няколко пъти на море. Една от ваканциите си споделиха по женски именно с Алекс Сърчаджиева и София.

Екатерина обаче все още носи фамилията на своята майка

Любопитно е, че Катето има същата лъчезарна усмивка като тази на Чочо Попйорданов и проявява артистични наклонности. Още докато беше в детската градина, момиченцето се включи и в емблематичната постановка на Народния театър „Хъшове“, в която Чочо приживе играеше.

Екатерина обаче все още носи фамилията на своята майка. В продължение на три години вдовицата на покойния артист се бореше Катето да вземе презимето и фамилията на прочутия си татко. Уви, това се оказа невъзможно. По документи тя е записана в регистрите с имената на майка си – Даниелова Мирчева.

Даниела и Чочо Попйорданов бяха одобрени за родители на малкото момиченце. Актьорът обаче си отиде от този свят буквално дни, преди дъщеричката му да прекрачи прага на дома им. Вдовицата му все пак получи попечителство над нея.

Но тъй като с Чочо нямаха брак, малката няма право да носи името на осиновителя си. Социалните служби са категорични, че не могат да запишат фамилията на актьора в документите на дъщеря му, тъй като реално единственият попечител на детето е Даниела. А без негов подпис малката Катя няма да е Екатерина Петрова Попйорданова, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар