Сашо Кадиев с култова изцепка (ФОТО)

Сашо Кадиев с култова изцепка (ФОТО)
2 (40%) 1 vote

Закъсненията му прераснаха в подремване на работното място

Актьорът и водещ на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, направи култова изцепка.

Публична тайна е, че Александър Кадиев има проблеми с ранното ставане. Точно поради тази причина, той неведнъж е закъснявал за ефир.

Сашо Кадиев

Закъсненията му прераснаха в подремване на работното място

За разлика от него колежката му Деси Стоянова е точна като швейцарски часовник. Откакто води „Преди обед“ не се е случвало да закъснява нито веднъж за началото на предаването.

Сашо Кадиев обаче съвместява работата си в Би Ти Ви с театралните си ангажименти. Често вечер до късно гастролира с различни постановка из страната. Поради тази причина се прибира в къщата на майка си в Кокаляне по малките часове на денонощието.

Изглежда, че и нощта срещу четвъртък, е била доста тежка за Сашко Кадиев. Някой от екипа на предаването е щракнал Кадиев докато блажено си наваксва липсата на сън. Това разбира се, се случва на дивана в студиото.

„Когато посред бял ден дойде НОЩ… някои пишат, други – не точно. @al.kadiev изтощен (за да няма недоразумения опитът за дрямка беше сааамо едно междучасие време“, гласи уточняващ текст под снимката. Фотосът се появи в Инстаграм-профила на Деси Стоянова, пише pik.bg.

Всъщност не е изключено причината за недоспиването му да е друга. За никого не е тайна, че наследникът на Катето Евро е луд фен на компютърните игри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар