Топ моделът хвърли в ужас майките в детската градина, появи се с блуза, разголена на гърдите

Ирина Шейк привлече вниманието с необичаен образ. Звездата от модните подиуми и корициите на списания влезе в обективите на папараците в Ню Йорк в района на Сохо. Младата майка побърза за детска градина да прибере тригодишната си дъщеря Леа. Ирина изглеждаше стилно, избирайки тоалет в рокерски стил с кожено яке и кожени панталони. [caption id="attachment_645086" align="aligncenter" width="391"]Ирина Шейк шокира с дръзко облекло в детската градина (Вижте как отиде да прибере Леа – Снимки) Ирина Шейк отива в детската градина с дръзко облекло
Снимка: Инстаграм[/caption]

 Синьото яке с изрязани дупки в областта на гърдите обаче беше особено поразително в очите на минувачите. Под него Шейк облече бяла тениска, за да не излезе извън границите на благоприличието. Лицето на звездата беше скрито от черна маска - Ирина предпочита да се защитава стилно от коронавируса.

Папараците изчакаха Шейк да изведе Леа от детската градина и заловиха майката и дъщерята. Моделът тикаше щерката си в количка, докато тя яде сладолед от чаша. Някои фенове предположиха, че Ирина компенсира липсата на любимото забавление на Лея – да язди раменете на баща си с вкусно лакомство. [caption id="attachment_645087" align="aligncenter" width="389"]Ирина Шейк шокира с дръзко облекло в детската градина (Вижте как отиде да прибере Леа – Снимки) - Снимка 2 Леа на Ирина Шейк похапва сладолед
Снимка: Инстаграм[/caption]

Тя, за разлика от майка си, беше облечена в ярки цветове: розова рокля и оранжев лигавник. Хлапето гледаше с любопитство минувачите и се зарадва на срещата с майка си.

Феновете също се радваха да видят модела заедно с дъщеря й. Освен това те обсъдиха образа на Шейк и стигнаха до заключението, че звездата има страхотен вкус, но признаха, че „Ира вероятно е шокирала с външния си вид другите майки в детската градина на Леа“, предават от cosmo.ru.