Биляна Лазарова направи разтърсващо признание

Гласувайте за статията

Биляна Лазарова разтърси с признанието си

Биляна Лазарова разтърси с признанието си

Биляна Лазарова разтърси с признанието си

Биляна Лазарова направи признание, с което разтърси почитателите си. Тя разкри, че се е борила дълго време и все още продължава да се бори с много коварна болест.

Блондинката сякаш не само отвори нова страница в живота си, откакто стана майка, но и реши да бъде доста по-откровена за личния си свят, особено след раздялата с бащата на детето си.

Дълги години Лазарова е страдала от булимия. Но най-накрая тя събра смелост и разказа за един от най-трудните периоди в живота си.

“ За първи път ще разкажа своята история. Зад лъскавите рокли и широки усмивки се крия аз, човешко същество, което носи своите демони като всички останали“, сподели Биляна Лазарова и добави, че от години насам се бори с „булимия невроза“.

Тя отключва заболяването след травмиращи събития, съпътствали животни, но не уточнява какви точно са те. Заради булимията обаче, моделката води нечестна борба с килограмите. „Това психично заболяване тормози мен и организма ми вече толкова време.

Килограмите ми и цялостната ми визия и състоянието ми се променят ежеседмично. Лазарова сподели, че дори няма сили да живее.

Но въпреки това, тя не губи вяра в себе си.

„Знам, че има и други, които са в моето положение! Запомнете – не сте сами, всички водим битки. Пазете сърцата си и не падайте духом“, споделя моделката, цитирана от show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар