Съпругата на Иван Христов – Ирина Тенчева направи шокиращи разкрития

Съпругата на Иван Христов – Ирина Тенчева направи шокиращи разкрития
5 (100%) 1 vote

Тя е категорична, че винаги може нещо да стане и винаги можем да намерим още сили в себе си да продължим

Съпругата на продуцента и водещ на предаването „Фермата“ Иван Христов – Ирина Тенчева, направи шокиращи разкрития, които ще ви оставят без думи.

Тя сподели неизвестни факти за миналото си. Половинката на Иван Христов е можела да има не 3, а четири деца, но е загубила едно дете при аборт.

Ирина Тенчева

Тя е категорична, че винаги може нещо да стане и винаги можем да намерим още сили в себе си да продължим

Повод за откровенията на Ирина Тенчева стана нова кампания на козметична марка. Тя насочва вниманието върху трудните моменти в живота, които жените са преодолели, но не са споделили.

„Преди да родя първото си дете, загубих една много желана бременност. След подобна загуба всяка млада жена, мечтала за дете се замисля и си задава въпроса – ами ако аз никога… Беше ми тежко, паник атаки, чакане, физическо възстановяване… Събрах се и продължих напред. Впоследствие родих 3 деца и 3 пъти преодолях огромния си страх, че отново нещо може да стане“, споделя Ирина Тенчева.

Каквото и да се случва човек трябва да се изправи и да продължи напред

„Винаги може нещо да стане и винаги можем да намерим още сили в себе си да продължим“. Това казвам на жените, с които се срещам по време на сбирки в подкрепа на раждаемостта и борбата с репродуктивни проблеми“, изповяда се пред приятелите си в социалните мрежи Тенчева.

Ирина се върна и още по-назад във времето, когато е била само на 2 години.
„След поставяне на ваксина, организмът ми прави реакция, вдигам температура… Оказва се, че са се увредили очите ми. Носих очила почти до 6 клас, като във всяко училище, нов клас и компания се налагаше да преглъщам обиди и да се доказвам. Научих се да отстоявам себе си и качествата си, независимо от външния си вид. Научих се да обичам и виждам вътрешната красота на хората, които срещам.

Сега работих на екран, пред камера и с външния си вид. Споменът за очилатото ми детство предизвиква само усмивка и служи за оцветяване на разговорите ми с младите момичета, на които се опитвам да обясня, че те са нещо много повече от тялото си, което е добре да се научат да обичат в пълната му уникалност през всеки етап от живота“, разсъждава Ирина Тенчева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар