Меган Маркъл направи неочаквано признание

Гласувайте за статията

Меган Маркъл изненада с признание

Актрисата Меган Маркъл направи неочаквано признание. Американската херцогиня сподели, че няма профили в социалните мрежи и въобще не се интересува какво пишат за нея в мрежата.

По време на среща на върха на „Най-влиятелните жени от бъдещите поколения“, организирана от списание „Форчън“, бившата трета дама на кралство Британия, заяви, че отдавна не използва социалните мрежи.

Меган сподели, че това е неин личен избор и тя доброволно се е отказала да има представяне в интернет. И освен това въобще не се вълнува от това, което пишат за нея или до нея там, пише „Ройтерс“.

Меган е заявила, че това е неин личен избор и съвсем сама е решила да няма профил в социалните мрежи. Тя допълва също така, че след като е взела това решение, се чувства изключително добре и просто се радва на живота. А това й е от голяма помощ за запазване на психическото равновесие, особено след като напусна Британия.

Херцогинята призна, че е деактивирала личния си акаунт още преди няколко години. А освен това принц Хари също е изтрил техните общи акаунти в инстаграм и туитър. Остава официалния профил на кралската двойка, който обаче те почти не използват. Откакто решиха да живеят като обикновени хора, Меган и Хари не публикуват много информация за себе си в социалните мрежи. И дори избягват официални изявления чрез тях.

Както е известно, двойката напусна Англия в началото на тази година, като обвиниха медиите, че са враждебно настроени към тях. И се преместиха на друг континент. В момента двамата живеят в САЩ, като избраха за постоянно убежище Южна Калифорния.

Меган Маркъл изненада с признание сн. You Tube

Меган Маркъл изненада с признание сн. You Tube

Официално двойката се е отказала от кралските си задължения и вече не са представители на короната. Въпреки това влиянието им остава огромно. И Меган използва умело този факт, дори и след като изключи социалните мрежи от живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар