Двойничка на Галена – звезда в сръбска телевизия (Видео)

Гласувайте за статията

Двойничка на Галена стана звезда в сръбска телевизия

Копие на Галена се изявява в сръбска телевизия. Бивша колежка на певицата заряза музикалната си кариера, за да стане тв водеща. Здравната криза взе своето и звездите доста ограничиха участията си. Това се случи и с певицата Лина Пейовска, която доскоро беше сочена за сръбската двойничка на Галена.

С черна коса и ефектен грим, певицата бързо натрупа популярност. Възползвайки се от приликата с българската звезда, тя бе канена на всевъзможни нощни партита и купища участия. Младата певица само преди два месеца имаше премиера на съвместен дует с певеца Таско, а песента носеше името „Nevaljala“. Парчето вече има няколко милиона гледания във видеопорталите, а при нормални обстоятелства вероятно дори би събрало и още повече положителни коментари.

Но за съжаление, настъпи пандемията и Лина е изправена пред ново предизвикателство в момента.

Изпълнителката реши да не седи със скръстени ръце, затова се зае и да работи. И този път микрофонът е основният й инструмент, но не за пеене. Вместо това тя си опита силите като тв водеща в предаването „Backstage“. И дори взе интервю с младия певец Стефан Лазаров, пише hashtag.mk.

В този случай визията на певицата претърпя сериозна промяна — тя се изруси, намали грима по лицето си и видимо е напълняла.

Въпреки това приликата с Галена остава, поне по отношение на погледа. И магнетизма, който българската красавица има, струи и от очите на нейната колежка, дори скрита зад сериозна маска.

Двойничка на Галена стана тв водеща

Двойничка на Галена стана тв водеща

Що се отнася до родната певица, напоследък самата Галена се е фокусирала най-вече върху модните си проекти и семейството, а не толкова върху музиката. Певицата даде да се разбере, че за разлика от други свои колежки ще продължи да пее. Но в същото време повече няма да прави компромиси с кариерата си и неин приоритет е семейството и двете й деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар