Любовна мъка поболя Мегз

Гласувайте за статията

Мегз се поболя от любовна мъка по Рончев

Мегз се поболя от любовна мъка

Мегз се поболя от любовна мъка

Мегз не спира да залива социалните мрежи с личните си истории. Наред с моделите от новата си колекция, тя споделя и за трудностите, през които минава.

Преди дни дизайнерката шокира феновете си след като им сподели, че й е била поставена притеснителна диагноза. Тя е била диагностицирана с рекордно завишени нива на инсулин. Причината за влошеното й здравословното състояние е любовната мъка по Румен Рончев с шоколад, която Каканашева лекувала с шоколад.

Двамата изживяха бурна връзка, белязана от куп драми от ареста на бизнесмена, развода му до неговите паралелни връзки и дори опит от страна на Мегз да му вземе бизнеса.

Дизайнерката споделя, че в това положение й помага единствено медитацията. Тя не крие, че й е много тежко, тъй като доскоро е използвала шоколада като начин за потискане на стреса.

Миналата година изследванията на дизайнерката показали „натоварване с глюкоза“.

„Точно тогава приключвах с любовните драми в живота си. Но забравих да си взема резултатите. Преди около месец бях в клиниката поради друга профилактична причина и доктора ми каза “Ти знаеш ли, че не си си взимала резултатите от глюкозата? Искаш ли да ги видим?”.

Мегз останала шокирана след като научила, че тогава инсулинът в кръвта й е бил 200 пъти над нормата.

„Не 10, не 50 – 200 пъти. Шашнах се“, пише още дизайнерката, цитирана от Хот нюлс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Любовна мъка поболя Мегз”

  1. mitoko

    окт. 14. 2020

    Gorkata meGYZ ! Kysa mi syrceto za neia !

Добавете коментар