Маги Халваджиян довърши Рачков с тези думи

Направи го без да му мигне окото
0

Направи го без да му мигне окото

Маститият продуцент Маги Халваджиян довърши Димитър Рачков с един замах. Това, което направи силно впечатление е фактът, че го стори, без да му мигне окото.

И преди да си помислите, че двамата са с влошени отношения, ще поясним, че става дума само за колоритна шега от страна на продуцента към тв водещия. Въпреки това не може да се отрече, че тя бе достатъчно островърха.

Маги Халваджиян
Направи го без да му мигне окото

На скорошната сбирка с феновете, която Маги Халважиян направи, въпросите бяха директни, а някои от отговорите – не толкова очаквани.
„Ами в падение си сега, какво да правим. Възходът ти беше преди няколко месеца!“, заяви с усмивка и намигване Маги към Рачков, а присъстващите избухнаха в смях.

Усмивките дойдоха най-вече заради липсата на Рачков като водещ в „Маскираният певец“. Неговото място до Зуека на сцената в хитовия формат зае Герасим Георгиев-Геро. Според немалка част от феновете обаче, липсата на Рачков била, защото всъщност той се крие под една от звездните маски.

Актьорът, който в момента е лудо влюбен в новата си изгора – плеймейтката Анита, не пожела да отговори. Това на свой ред даде още поводи за размисли в тази посока.

И е факт, че напоследък, вместо за тв изявите на Рачков, се говори повече за парите, които пръска по едрогърдата силиконова красавица, с която замени Мария Игнатова. Преди месец тв водещият дори й подари годежен пръстен. Разбира се бижуто е ултраскъпо, нищо че двамата са заедно от едва половин година.

Припомняме, че Рачков представи официално новата си изгора на рождения си ден. След това и на този на дизайнерката Кремена Халваджиян, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.