Ким Чен Ун хвърли света в шок

Гласувайте за статията

Той си позволи рядка проява на емоция

Лидерът на Северна Корея – Ким Чен Ун хвърли за пореден път света в шок.
Този път той остави всички без думи с рядка проява на емоция.

Ким Чен Ун се разплака по време на речта си в чест на 75-тата годишнина от основаването на Работническата партия, съобщи БНТ.

Ким Чен Ун

Той си позволи рядка проява на емоция

„Нашите хора ми се довериха, но аз не съм успявал да оправдая това“, каза той и добави: „Наистина съжалявам за това.“ Обичайно строгият Ким свали очилата си и избърса сълзите си преди да благодари на войските, които са участвали в операции по овладяване на последствията от природни бедствия и тези, които са на първа линия в борбата срещу коронавируса.

Във видео, разпространено от официален Пхенян, се вижда, че дългата около половин час реч, е предизвикала бурни емоции и сред част от публиката. Позовавайки се на дядо си и баща си – предишните двама лидери на Северна Корея – Ким Чен Ун продължи: „Въпреки че ми е поверена важната отговорност да ръководя тази държава, отстоявайки каузата на великите другари Ким Ир Сен и Ким Чен Ир, благодарение на доверието на всички хора, усилията и усърдността ми не бяха достатъчни, за да освободят хората от трудностите на живота им.“, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар