Лъсна пикантно разкритие за личния живот на Марая Кери

Гласувайте за статията

Пикантно разкритие за личния живот на Марая Кери видя бял свят

Марая Кери шокира света

Марая Кери шокира света

Пикантно разкритие за личния живот на Мария Кери шокира света. Изпълнителката успя да разбуни духовете с признанието, което направи. Тя разкри, че е изневерила на деспотичния си първи съпруг.

Марая Кери е едва на 23 години, когато през 1993 година се омъжва за 43-годишния музикален продуцент Томи Мотола.

От думите ѝ става ясно, че след като сключили брак продуцентът започнал да упражнява контрол над нея. Той не й позволявал да се вижда с приятелите и семейството си и категорично й забранил това.

През 1997 година двамата се разделят. В автобиографичната си книга певицата споделя, че по време на брака си с Мотола чантата с багажа й е била винаги готова. Тя държала куфара под леглото си, в случай че се наложи бързо да избяга от деспотичния си съпруг.

Но най-интересно е интимното разкритие, което Марая Кери прави в книгата си. Тя разкрива също, че е изневерила на Мотола. Но пикантните й разкрития не приключват. Изпълнителката разкрива и самоличността на мъжа, с когото е имала паралелна връзка, докато е била съпруга на Мотола.

Тя е изневерила на продуцента с играча от „Ню Йорк янкис“ Дерек Джетър. Сближили се покрай общата си съдба – двамата имат родители от различни раси, пише Ретро.бг.
 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар