Снахата на Тодор Живков затъна в дългове

Гласувайте за статията

Бившата снаха на Тодор Живков – Маруся Мирчевска затъна в дългове

Маруся Мирчевска – бившата снаха на Тодор Живков, затъна в дългове. Това е причината тя да се раздели с имотите, придобити по време на брака си с Владко Живков.

Повече от 30 години Маруся живее в Америка. Тя емигрира веднага след развода си с наследника на Тодор Живков. Към днешна дата Мирчевска е готова да се раздели с един от апартаментите си у нас.

Апартаментът, с който тя се сдоби покрай брака си с Владко, се намира във ведомствен блок в столичния квартал „Овча купел“. Сградата е в непосредствена близост до бившата баня, метрото и до Нов български университет.

Апартаментът на Тодор Живков

Апартаментът на Тодор Живков

По всичко личи, че Маруся е проучила добре цените преди да обяви апартамента за продан. За гарсониерата с площ около 50 квадратни метра, която разполага с обширна дневна с големи прозорци, остъклена тераса с изглед към Витоша, тя иска 100 000 лв. Обзавеждането в апартамента е овехтяло, това става ясно от снимка към обявата.

Бракът с наследника на бившия Първи донесъл на Маруся не само много страдания, но и облаги.

Преди няколко години тя сподели, че успяла да продаде пушка уникат на Тодор Живков и дамска чанта от крокодилска кожа, принадлежала на дъщеря му Людмила. Вещите са били продадени на търг и за всяка от тях Людмила прибрала по 300 000 долара.

Последните месеци у нас усилено се носи слух, че Мирчевска имала сериозни финансови проблеми, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар