Принц Уилям и Кейт Мидълтън включиха и децата във управлението (Вижте как ги възпитават за владетели)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и Кейт Мидълтън включиха и децата в управлението

Принц Уилям и Кейт Мидълтън поканиха и децата си да вземат участие във властта. Кралската двойка вече все по-открито демонстрира овластяването на своите наследници, както и фактът, че Джордж определено се подготвя за крал, а Шарлот за негова заместничка. Дори малкият Луи взе участие в интервю със сър Дейвид Атънбъроу.

Принц Джордж не само отговаряше на въпроси, но и общуваше доста свободно със сър Дейвид. Освен това младежите демонстрираха свободно и дружелюбно поведение пред камерите.

Всъщност изявата, според експерта Виктория Арбитър, имала за цел да помогне на принц Джордж, принц Луи и принцеса Шарлот да се чувстват по-удобно в кралските си роли.

Децата дори бяха насърчавани да вземат ключови роли в ситуацията.

Отделно от това, те са твърдо решени да покажат наследниците пред хората, но не като уплашени деца, а като уверени и отлично образовани млади хора.

Коментарът на Арбитър идва след серия контролирани изяви, по време на които кралското семейство въвеждаше децата си в обществото. Миналата година Кейт организира градинска изложба и дори децата на мястото, за да помагат, а след това и да се забавляват. Тогава наследниците дори дадоха собствената си оценка за работата на майка си.

Чрез серия лични фотографии Катрин показваше на хората, как децата й растат. И освен това заяви, че няма да позволи на пресата да меси в живота им, но даваше възможност на хората да се почувстват по-близо до тях. И то с редица интервюта, клипове и други инициативи, в които включи и наследниците, пише „Дейли мейл“.

 Принц Уилям и Кейт Мидълтън овластяват и децата Снимка: Инстаграм

Принц Уилям и Кейт Мидълтън овластяват и децата Снимка: Инстаграм

По всяка вероятност малките принцове и сестра им, ще бъдат герои и на други проекти. Кейт вече работи върху това. Шарлот помагаше за помощите за стари хора. Джордж от своя страна подкрепяше лекарите, а Луи умилява всички с опитите си да говори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар