Ким Чен Ун лее сълзи пред народа си: Простете ми, че се провалих!

Гласувайте за статията

Ким Чен Ун се разплака

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун се разплака по време на военен парад, на който изпрати невероятно извинение към народа на Северна Корея, предават световните агенции.

В речта си Ким се извини, че не е успял да преведе страната през бурните времена на новия век, допълнително влошени от пандемията с коронавируса.

По време на голям военен парад през уикенда, отбелязващ 75-годишнината на управляващата Работническа партия, Ким свали очилата си и изтри сълзите си, което според анализатори е резултат от засиления натиск върху режима му.

„Нашите хора ми гласуваха доверие, високо колкото небето и дълбоко като морето, но невинаги съм успявал да го заслужа“, каза той, цитиран от Korea Times. „Наистина съжалявам за това.“

Позовавайки се на дядо си и баща си, двамата предишни лидери на Северна Корея, Ким продължи: „Въпреки че ми беше поверена важната отговорност да управлявам тази държава създадена от моите велики предшественици Ким Ир Сен и Ким Чен Ир, моята упорита работа и искреност не бяха достатъчни, за да освободим хората от трудностите в живота им.“ Ким се разплака и призна, че се чувства провалил се в тази своя стъпка.

Държавната телевизия KCNA съобщи, че Ким е приветстван с бурни аплодисменти, когато вчера е посетил спектакъл и спортно събитие и освен това е присъствал на събитие с името „The Great Leader“.

Събитието настъпи само ден след неочаквания нощен военен парад, на който бяха показани необичайно широк спектър от нови оръжия в страната.

Северна Корея възобнови и така наречените Масови игри през 2018 г., след петгодишно прекъсване, за да покаже нов образ на страната. А лидерът да може да демонстрира отдаденост на международната ангажираност и мира.

Ким Чен Ун се разплака сн. You Tube

Ким Чен Ун се разплака сн. You Tube

Масовите игри са големи представления с участието на десетки хиляди танцьори, гимнастици и певци, представящи добре известни пропагандни теми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар