Няма да повярвате какво се случи с Калин Сърменов (ФОТО)

Гласувайте за статията

Мнозина не могат да повярват

Мнозина не могат да повярват какво се случва с директора на Сатиричния театър – Калин Сърменов.

Припомняме, че неотдавна 57-годишният актьор стана татко за трети път. Според мнозина обаче той изглежда така, сякаш не жена му, а той е износвал бебето.
Театралният директор е напълнял драстично и видимо е занемарил външния си вид. Запознати твърдят, че Калин Сърменов е стигнал до критичните 130 кг.

Калин Сърменов

Мнозина не могат да повярват

Той се появи на промоцията на юбилейната книга албум на Вежди Рашидов „Вежди”, а останалите гости с любопитство го заглеждаха. 6-месечното затваряне на театрите по време на пандемията от Ковид-19 и последвалото бездействие, очевидно са се отразили пагубно върху фигурата на иначе снажния театрал.

Двуметровият исполин, нашумял с ролята на колоритния мафиот Михаил Михайлов-Милото в крими сериала „Под прикритие” се е ошишкал с поне 20 килограма. Именно това се превърна и сред водещите теми сред останалите гости на светското парти, пише „Уикенд“.

За разлика от предишните му преобразявания, когато периодично актьорът ту пускаше брада, ту качваше мускулна маса заради различни роли в киното, този път така е напълнял, че е станал неузнаваем. Калин Сърменов е оформил огромно шкембе, а в областта на корема се е сдобил с големи „любовни дръжки”.

Цялото това пиршество на плът и телесни мазнини се допълва и от големи бузи и двойна гуша. Заради ошишкания му вид в момента никой не искал да ангажира в нови телевизионни проекти иначе талантливия актьор.

Рязката промяна в телосложението обаче не притеснявала особено театралния шеф. Той бил наясно, че наднорменото му тегло се дължи единствено на лежерния живот, който води. В този ред на мисли е само въпрос на време и желание отново да се втали, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар