Това е незаконният син на Арнолд Шварценегер! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Арнодл Шварценегер показа незаконния си син!

Както е известно Арнолд Шварценегер е щастлив баща на пет деца. И със сигурност се гордее с всяко едно от тях. Към едно обаче актьорът изпитва особена привързаност и радост от факта, че в него вижда свой клонинг. И в буквален, и в преносен смисъл.

Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер показа незаконния си син

И това е Джоузеф Баена – рожба на любовта между бившия губернатор на Калифорния и домашната помощница на семейство Шварценегер отпреди години – Милдред Баена.

Нека да припомним, че именно признанието на мускулестия ас на Холивуд, че Джоузеф е негов незаконен син, дошло няколко години след неговото раждане, стана повод за раздялата му с Мария Шрайвъ. И то след 25 години брак и четири очарователни деца – Катрин (30 г.), Кристина (28 г.), Патрик (26 г.) и Кристофър (23 г.).

Независимо от всички катаклизми в семейния живот на „терминатора“, той нито за миг не е оставил сина си. И е полагал и продължава да полага за него грижи, подобаващи за един истински и всеотдаен баща.

Днес Шварценегер продължава да бъде все така плътно зад сина си и да го подкрепя при всеки негов избор.

Актьорът за пореден път засвидетелства огромната си любов и уважение към сина си преди броени дни, на 2 октомври, навръх 23-тия рожден ден на Джоузеф.

Направи го абсолютно открито, така че целият свят да се увери в бащинската обич, която изпитва към него.

Източник:woman.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар