Чаровната Диана Димитрова от „Откраднат живот“ влюбена в колега! (виж тук)

Чаровната Диана Димитрова от „Откраднат живот“ влюбена в колега! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Диана Димитрова най-сетне се влюби, оказа се неин колега!

Чаровната д-р Огнянова от сериала „Откраднат живот” хвърли бомбата. Актрисата Диана Димитрова призна, че е влюбена в колега, когото срещнала на снимачната площадка.

Диана Димитрова

Диана Димитрова е влюбена в свой колега

В интервю за Нова телевизия тя отказа да назове името му, но призна, че връзката й е отскоро. Екранната доктор Огнянова не отрече, че той е помощник режисьор. Но не уточни дали двамата са се срещнали на терен на филма „Чамла” на режисьора Виктор Божинов, в който брюнетката се снима наскоро.

Димитрова бе муза на писателя Калин Терзийски, който в интервю преди години призна, че е бил много влюбен в нея. Животът на Диана прилича на роман в няколко тома. Този том е посветен на любовта.

„Не мога да говоря за себе си, не мога да се погледна отстрани. За някои хора сигурно съм абсолютно луд човек. Сигурно съм с много лица. Важното обаче е, че съм си избрала едно основно. Не обичам да играя в живота”, казва тя.

„Вече приех, че съм жена. Животът ми се е стекъл така, че съм свикнала да разчитам само и единствено на себе си и по-скоро досега се приемах като момче”, допълва Диана Димитрова в предаването „Неделята на Нова”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар