Калин Сърменов се ошишка (Снимка)

Калин Сърменов удари 130 килограма по време на изолацията заради коронавируса сн. hotarena.net
0

Калин Сърменов тотално се занемари по време на пандемията, удари 130 кила заради Ковид-19

Преди година директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов стана татко за трети път. Но изглежда така, все едно не жена му, а той е износил бебето. 57-годишният актьор драстично се е занемарил и ошишкал до критичните 130 килограма.

Пагубно въздействие

Калин Сърменов се появи на промоцията на юбилейната книга албум на Вежди Рашидов „Вежди“, а останалите гости с любопитство го заглеждаха. 6-месечното затваряне на театрите по време на пандемията от Ковид-19 и последвалото бездействие, очевидно са се отразили пагубно върху фигурата на иначе снажния театрал.

Качване на килограми

Двуметровият исполин, нашумял с ролята на колоритния мафиот Михаил Михайлов-Милото в крими сериала „Под прикритие“ се е ошишкал с поне 20 килограма, одумваха го останалите гости на светското парти.

За разлика от предишните му преобразявания, когато периодично актьорът ту пускаше брада, ту качваше мускулна маса заради различни роли в киното, този път така се е ошишкал, че е станал неузнаваем, пише „Уикенд“.

Нови телевизионни проекти

Калин Сърменов е оформил огромно шкембе, а в областта на корема се е сдобил с големи „любовни дръжки“. Цялото това пиршество на плът и телесни мазнини се допълва и от големи бузи и двойна гуша. Заради ошишкания му вид в момента никой не искал да ангажира в нови телевизионни проекти иначе талантливия актьор.

Калин Сърменов удари 130 килограма сн. hotarena.net
Калин Сърменов удари 130 килограма по време на изолацията заради коронавируса сн. hotarena.net

Рязката промяна в телосложението обаче не притеснявала особено театралния шеф. Калин Сърменов бил наясно, че наднорменото му тегло се дължи единствено на лежерния живот, който води и само въпрос на време и желание било отново да се втали, предават от hotarena.net.

Шефът на Сатиричния театър е изглеждал много по-добре, преди да се занемари така и да качи още 20 килограма сн. Интернет
Шефът на Сатиричния театър е изглеждал много по-добре, преди да се занемари така и да качи още 20 килограма сн. Интернет
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.