Меган Маркъл сподели за подигравките, които е получавала в интернет

Меган Маркъл проговори за подигравките, които е получавала в интернет. Херцогинята на Съсекс споделя за подигравките в интернет, с които се е сблъскала заради своя брак, превърнал я в част от британското кралско семейство. По повод Световния ден на психичното здраве, отбелязван на 10-ти октомври, Меган Маркъл и принц Хари участваха в подкаста "Teenager Therapy", воден от гимназисти в Калифорния. В разговора двойката обсъди влиянието на социалните мрежи върху умственото здраве - една от каузите, за които двойката се застъпва.

Най-подиграваният човек

"Да, това е чудесен начин да бъдем свързани, но в крайна сметка това е място, където има голямо разединение", казва Меган. "И мога да говоря от личен опит, казаха ми, че през 2019-та година съм била най-подиграваният човек в целия свят, сред мъже и жени". През миналата година херцогинята беше бременна със сина Арчи. За онзи период тя  разказва: "8 месеца дори не бях видима - бях в отпуск по майчинство или с бебе. Но това, което беше възможно да се изфабрикува или да бъде избълвано, е почти непреживимо".

Вреда

"Няма значение дали сте на 15, или на 25, ако хората казват неща за вас, които не са верни, това се отразява върху вашето психическо и емоционално здраве и е толкова вредно", признава още херцогинята. Когато в хода на разговора двойката е попитана как се чувства, Меган си спомня въпроса на журналиста Том Брадби по време на обиколката в Южна Африка преди година. Когато той й задава същия въпрос тогава, херцогинята отговаря: "Малко хора са ме питали дали съм добре", имайки предвид дискомфорта от засиленото медийно внимание към себе си. "Не знаех, че отговорът ми ще получи такъв интерес от цял ​​свят", споделя Меган по време на подкаста. "Просто отговорих искрено, защото се намирах в момент на уязвимост, защото бях уморена, защото нямаше демонстрация. Беше просто: "Ето ме. Аз съм майка с бебе на четири месеца и половина и съм уморена". "Но мисля, че причината, поради която то резонира сред хората, е, че всички искат да бъдат попитани дали са добре", казва още тя. "Така че днес бих казал, че се справя наистина добре. Благодаря, че попитахте". [caption id="attachment_644674" align="aligncenter" width="293"]Меган Маркъл проговори за подигравките, с които се е сблъскала като част от кралското семейство сн. YouTube Меган Маркъл проговори за подигравките, с които се е сблъскала като част от кралското семейство сн. YouTube[/caption] Принц Хари добавя още, че имат голям късмет да се намират в положението, което са, по време на пандемията от коронавирус. Херцогът отбелязва, че оценява откритото пространство на дома им, където техният син Арчи е направил първите си стъпки и може да тича наоколо, предават от edna.bg.