Кой се крие в костюма на Булката в „Маскираният певец“? (Вижте тук)

Кой се крие в костюма на Булката в „Маскираният певец“? (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Стана ясно кой се крие зад маската на Булката в „Маскираният певец“

Под розовия рокерски костюм на Булката в „Маскираният певец“ се крие певицата Невена Цонева. Тя бе първия персонаж от шоуто за имитации, който откри втория сезон на предаването. Булката показа стабилно сценично поведение и майсторско изпълнение на избраната от нея песен.

Веднага заваляха предположения коя звезда се крие под ефектния розов костюм. Сред заподозрените от детективския панел в шоуто бяха Рут Колева, Деси Добрева, Мариана Попова, Луна, Емануела, Галена и Златка Райкова.

Първата улика, че Булката е спечелила войната с кантара, съвпада с крехката Невена Цонева. От една година тя не хапвала нищо, което има очи. Като дете била доста пухкава и едва когато решила да прави кариера на професионална певица, Цонева започнала да гладува. Мъките й дали резултат и за една година тя напълно променила визията си.

Вталяването й съвпаднало с участието й в първия сезон на музикалното предаване „Мюзик Айдъл“. На финала брюнетката от Севлиево грабна голямата награда, пише „Уикенд“.

Любим цвят

Още в първия лайф концерт на Булката бе обявено, че тя обича да носи бяло, а това е любимият цвят на 34-годишната Невена. „Но на сватба ходи само с покана, така е от години“, се казва по-нататък, което ни насочва към факта, че от 13 години певицата е задомена за барабаниста на „Ку-ку бенд“ Венелин Венков. Въпреки че имат общ наследник, двамата така и не сключиха брак.

Жокерът, че Булката не обича неканени гости, участва само в добре планирани събития и не държи да е навсякъде, съвпада с факта, че Невена рядко може да бъде забелязана на светски събития. Издайническа бе и уликата, че Булката обича тишината и спокойствието, но там, където живее, е подложена на шум и не би го променила за нищо на света. Както е известно, нейната половинка Венко е барабанист.

Преди 4 години двамата станаха родители на Александър, а 9 месеца след като стана майка, Невена започна работа като беквокалистка в бенда на Слави Трифонов. Заедно с 14 години по-възрастният от нея музикант Цонева живее на 30 км от София, в село Саранци. „Няма нищо против да живее далеч от големия и шумен град!“, бе една от уликите в шоуто.

Друг жокер – че за Булката цифрите имат значение, отново насочва към Цонева, която е учила маркетинг във ВТУ. Тембърът на гласа в изпълненията на Булката на хитове на Елена Папаризу и Кристина Агилера напълно съвпадна с блендата на Невена.

Съдебно дело

В последното издание на „Маскираният певец“ насочваща зрителите улика за самоличността на Булката бе папка с надпис „Съдебно дело“. Както е известно, изпълнителката на „Ку-ку бенд“ дълги години бе в съдебна битка с бившия си продуцент „Вирджиния рекърдс“.

Награда на Невена от „Мюзик Айдъл“ бе албум, продуциран от фирмата на Армутлиева. Те работиха заедно в продължение на две години, като още в началото започнали конфликтите помежду им.

Цонева била доста търпелива и изпълнителна, но ситуацията започнала да става обсебваща. „Казваха ми: „Дръж се така, защо говориш по този начин, косата ти трябва да е черна“. В един момент започна да ми става неприятно. Не можех да пея това, което искам – комерсиална музика“, оплаквала се е Невена.

Невена Цонев в Булката в "Маскираният певец" сн. Фейсбук

Невена Цонев в Булката в „Маскираният певец“ сн. Фейсбук

На всеки три месеца „Вирджиния рекърдс“ трябвало да й предоставя отчети за приходите от нейната работа, но такива липсвали. Изпълнителката поискала да разтрогне договора си със Саня Армутлиева, но тя решила, че причината не е достатъчно основателна. Съдебната епопея приключи преди девет години, а Невена осъди „Вирджиния рекърдс“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар