Мария Грубешлиева – Муки: Нося дрехите на майка си Стоянка Мутафова! (Още разкрития) Преглеждания: 5775

Мария Грубешлиева носи дрехите на Стоянка Мутафова сн. Фейсбук
0
Оценете този post

Мария Грубешлиева – Муки проговори за отношенията си с Любо Нейков

Мария Грубешлиева носи дрехите на майка си Стоянка Мутафова. Изминаха 10 месеца от смъртта на Мутафова, а България продължава да скърби за великата актриса, чието изкуство радваше и млади, и стари. Най-опечалена от кончината на звездата, разбира се, е дъщеря й.

За нея Госпожа Стихийно бедствие бе всичко – и родител, и приятелка, и идол, и даже човек, за когото се грижеше като дете. Наскоро излезе публикация, че Любов Нейков е осиновил едно от кучетата на Муки. Дъщерята на Стоянка Мутафова обаче категорично отрече тези слухове.

„Няма такова нещо! Видях снимка, на която Любо е с йоркширски териер, но той не прилича на моя, който е с по-тъпа муцунка. Преди месец взех още едно куче. В момента вкъщи гледам три. Имам и две котки. Едната е персийска на 12 години и любимецът на Стоянка – Чарли, който я надживя.

Едното от кучетата го взех веднага след смъртта на майка ми, с него изкарах месеците на страдание. Лори се оказа бременна и се наложи да ги кастрирам с Джеки“, споделя Грубешлиева, пише „Уикенд“.

Мария е категорична, че няма никакви конфликти с Любо Нейков. „Не сме общували след смъртта на майка ми. Излезе по някои сайтове, че той плащал сметките на Стоянка, което е обидно. Майка ми не се е оставяла никога да разчита на подаяния. Това, което се пише, са пълни лъжи!

В конфликт с Любо никога не сме били! В никакви отношения не сме. След кончината на Стоянка нито сме се виждали, нито сме се чували. Не мога да отрека обаче, че докато мама беше жива, той е помагала дотолкова, че няколко пъти е пълнил хладилника ни. Изпращал е храна за Стоянка, което не е никак малко“, казва Муки за отношенията си с Нейков.

Мария Грубешлиева носи дрехите на Стоянка Мутафова сн. Фейсбук
Мария Грубешлиева носи дрехите на Стоянка Мутафова сн. Фейсбук

Мария споделя също, че не се е разделила с вещите на майка си. „Дрехите й  ми стават и ги нося – така я чувствам близо до мен. Няма да раздам тоалетите й никога. Перлите си стоят така, както тя си ги остави“, разкрива Грубешлиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.